Paard en MenZ

Mijn naam is Sylvia Alaerds. Binnen het onderwijs heb ik inmiddels “mijn sporen verdiend” als coach en intern begeleider. Meerdere coachingsopleidingen heb ik afgerond, waaronder de opleiding tot paardencoach bij het EOCP.

Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat, zeer betrokken is en altijd op een creatieve manier zoekt naar een  praktische oplossing; eigenschappen die van groot belang zijn in het werk dat ik met Paard en Menz mag doen.

De resultaten die ik, uiteraard samen met mijn cliënten, mag boeken geven mij de drive om iedere dag met ontzettend veel plezier en passie aan het werk te gaan. Er is tenslotte niets mooier dan een aandeel te mogen hebben in de ontwikkeling van een ander en hier ook zelf nog iedere dag van kunnen en mogen leren.

Ten slotte ben je natuurlijk nooit te oud of ervaren om (over jezelf) te leren. De vraag is, durf je het aan?